Kávové máslo povzbuzující "Espresso"
Toto máslo vám rozproudí krev v těle. Aktivizuje váš krevní oběh, napomůže odvádět toxiny z těla a sníží efekt "pomerančové kůže".
Kávové máslo v letních měsících neodesílám, pokud teploty dosahují +25 °C. Více viz popis skladování.
Kategorie: | Kosmetika |
---|---|
Typ produktu: | šlehané máslo bez vody |
Vhodné na: | suchou, poškozenou kůži, se sklonem k celulitidě, strie |
Vůně: | kávovo-pomerančová |
Objem: | 30ml a 50ml, zvolenou variantu vyberte z nabídky níže |
Trvanlivost: | 6 měsíců |
V tomto másle má největší zastoupení kakaové máslo, které podporuje elasticitu pokožky. Má přírodní zvláčňující schopnosti, vynikající hojící a obnovovací schopnosti. Uklidňuje suchou a poškozenou kůži, může napomáhat k snižování tvorby strií.
Kofein stimuluje a vypíná pokožku. Pokožka bude pevná a hladká. Macerát z kávy (v panenském olivovém oleji, macerované metodou solární infuze 4-6 týdnů) přispívá k omlazení pokožky, protože obsahuje výkonné antioxidanty.
Obsahuje 100% přírodní esenciální olej z pražené kávy. Pomeranč navodí dobrou náladu!
(pozn. nepoužívejte na obličej v případě couperose, červené žilky).
Ingredients: Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Olea Europaea Fruit Oil (panenský olivový olej), Cocos Nucifera Oil (bio kokosový olej), Butyrospermum Parkii Butter (bio bambucké máslo), Coffea Arabica Seed Extract (macerát z bio kávy), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej LZS), Retinyl Palmitate (vitamin A), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (EO pomeranč), Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (bio CO2 extrakt rozmarýn), Coffea Arabica Seed Oil (EO káva), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Tocopherol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool*.
* přirozená součást esenciálních olejů
Návod na použití: Naneste na očištěnou pleť, navlhčete a lehce rozetřete na problematických partiích. Máslo můžete použít na celé tělo. Uchovávejte v chladu a suchu.
Objem: 30ml, 50ml (výběr zvolte v nabídce)
Skladování: Skladujte při teplotě do +25 °C (přirozenou vlastností šlehaných másel je, že se při velmi vysokých teplotách stávají tekutými – pokud vystavíte máslo vyšším teplotám (nad 25 °C) a stane se tekutým, nemá to žádný vliv na kvalitu – buď ho můžete dát ztuhnout do chladu (např. lednice) nebo ho můžete používat v tekuté podobě jako pečující „olej").
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.